Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب‌وکار وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۱۰۰ هزار درخواست صدور مجوز از طریق درگاه ملی صدور مجوزها صادر شده است.

«امیرسیاح» روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایران اکونومیست درخصوص آخرین وضعیت سامانه صدور مجوز کسب و کار اظهار کرد: دو هزار و ۱۵۰ مجوز کسب‌وکار در کشور شناسایی و یک هزار و ۴۹۰ کسب‌وکار در کشور در سامانه ملی صدور مجوزها بارگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تنها یک سوم کسب‌وکارهای شناسایی شده، اما هنوز در سامانه صدور مجوز کسب‌وکار بارگذاری نشده است و هیات مقررات‌زدایی از اوایل خردادماه در دو نوبت کاری کمیته تشکیل داده تا مجوزها به درگاه ملی کسب‌وکارها متصل شود.

مقاومت برخی دستگاه‌ها برای اتصال به درگاه ملی مجوزها

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب‌وکار وزارت اقتصاد گفت:  برخی دستگاه‌های خود انتظام همچون سازمان نظام روان‌شناسی و کانون وکلا در اتصال به سامانه و نسبت به اجرای قانون صدور مجوز کسب‌وکار مقاومت می‌کنند و از دستگاه‌های نظارتی خواستیم که آنها را مجاب به پیروی از قانون کنند.

سیاح تاکید کرد: وزارت اقتصاد در تلاش است مجوز کسب‌وکارها را اعلانی کند و مقررات زائد در فعالیت‌های اقتصادی را حذف کند.

وی درباره اعطای مجوز به کسب‌وکارهایی که به تهیه مواد غذایی می‌پردازند، گفت: سازمان غذا و دارو ملاحظاتی را در جهت سلامت مردم دارد و مانع اعطای جواز به این کسب‌وکارها می‌شوند و درصدد هستیم تا با سازوکاری مناسب این مسائل را برطرف کنیم.

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب‌وکار وزارت اقتصاد تصریح کرد: هم اکنون همه دستگاه‌ها می‌توانند برای دریافت مجوز کسب‌وکار به سامانه صدور مجوزهای کسب‌وکار مراجعه کنند البته به جز مشاغل خانگی که مربوط به مواد غذایی است.

به گفته سیاح، از ابتدای سال تا کنون حدود ۱۰۰ هزار درخواست صدور مجوز به درگاه ملی کسب‌وکارها صادر شده و نسبت صدور به درخواست ۲۴ درصد بوده است.

وی اظهار داشت: مرکز ملی مجوزها و وزارت اقتصاد از این پس هر هفته فهرست دستگاه‌هایی که مجوز صادر می‌کنند را منتشر می‌کند، پیش از این میزان اتصال دستگاه‌ها را منتشر می‌کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت اقتصاد و امور دارایی ، اشتغال زایی ، بهبود فضای کسب و کار

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت اقتصاد و امور دارایی اشتغال زایی بهبود فضای کسب و کار مجوز کسب وکار وزارت اقتصاد کسب وکارها مجوز کسب درگاه ملی صدور مجوز دستگاه ها مرکز ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۱۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای شهرستان های استان تهران؛ مجوز فنس کشی باغات و زمین های کشاورزی در شهرستانِ فیروزکوه صادر شد.بر اساس مصوبه جدید شورای تامین، کشاورزان و باغداران می توانند،با مراجعه به جهاد کشاورزی،برای اخذ مجوز قانونیِ فنس کشی اراضیِ خود، اقدام کنند. خسارت زدن وحوش به محصولات کشاورزی و باغی، یکی از دغدغه های روستاییان فیروزکوه بوده است؛ رئیس دادگستری فیروزکوه در جمع شوراهای اسلامی روستاها از رسیدگی و حل این مشکل خبر داد. 

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود